Dan Karaty verrast iedereen met bekentenis over alcoholisme: "Jarenlang gelogen"
COS
Dan Karaty verrast iedereen met bekentenis over alcoholisme: "Jarenlang gelogen"
Foto: Instagram @dankaraty

Dan Karaty maakte zijn debuut op de Nederlandse en Vlaamse televisie als jurylid in verschillende tv-wedstrijden. Zo was hij jarenlang te zien in 'So You Think You Can Dance', 'Holland's Got Talent' en 'Belgium's Got Talent'.

Vandaag doet Dan Karaty schrikken op sociale media met een schokkende onthulling. "Hallo, mijn naam is Dan en ik ben een alcoholist", lezen we onder zijn meest recente Instagram-foto waarop hij met Chantal Janzen poseert voor haar magazine &C.

"Jarenlang heb ik tegen mezelf, mijn vrienden en mijn familie gelogen. Ik vermeed hulp omdat ik te trots, beschaamd en bang was. Ik ben klaar met me te verstoppen", klinkt het resoluut bij de danser en choreograaf.

Dan vertelt verder hoe hij pas hulp zocht toen hij volledig aan de grond zat, maar uiteindelijk kreeg hij toch de nodige hulp. "Nu leef ik het leven in het nu, neem ik het dag voor dag, en ben ik dankbaar voor al m'n zegeningen", luidt het bij Dan Karaty.

De getuigenis van Dan wordt alvast toegejuicht door zijn volgers. Die bedanken hem om het met iedereen te delen. Ook Gordon reageert. "Mijn held", klinkt het bij de entertainer.

https://www.instagram.com/p/CXdo60MIyAV/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.