Cristiano Ronaldo deelt eerste foto met dochtertje na verlies zoontje
COS
Cristiano Ronaldo deelt eerste foto met dochtertje na verlies zoontje
Foto: Photonews

Cristiano Ronaldo en Georgina Rodriguez deelden deze week hartverscheurend nieuws. Ze vertelden hun zoontje te zijn verloren.

Cristiano Ronaldo werd via een draagmoeder eerder al papa van Cristiano Ronaldo Jr. (11) en de 4-jarige tweeling Mateo en Eva Maria. Met Georgina kreeg hij ook al een dochter van 4, Alana Martina. 

In oktober kondigden Ronaldo en Georgia Rodriguez aan dat ze een tweeling verwachtten. Deze week moesten Cristiano en Gio meedelen dat ze hun zoontje verloren waren. "Enkel de geboorte van onze dochter geeft ons de kracht om dit moment met hoop en enige vorm van geluk te doorstaan", schreef het koppel op Instagram.

Op het sociale mediaplatform laten de profvoetballer en Georgina nu weten dat ze weer thuis zijn. "Home sweet home. Gio en onze kleine meid zijn eindelijk bij ons", schrijft Ronaldo bij een mooie gezinsfoto.

"We willen iedereen bedanken voor alle lieve woorden en gebaren. Jullie steun is erg belangrijk en we voelden allemaal de liefde en het respect dat jullie voor onze familie hebben. Nu is het tijd om dankbaar te zijn voor het leven dat we zojuist in deze wereld hebben verwelkomd."

https://www.instagram.com/p/CcoCpceL1LA/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.