Chrissy Teigen en John Legend opnieuw in verwachting na verlies zoontje Jack
COS
Chrissy Teigen en John Legend opnieuw in verwachting na verlies zoontje Jack
Foto: Photonews

Chrissy Teigen is zwanger van haar derde kindje met John Legend. Eigenlijk gaat het om hun vierde kindje. In oktober van 2020 kreeg het koppel te maken met de doodgeboorte van hun zoontje Jack.

Luna en Miles, de kindjes van model Chrissy Teigen en zanger John Legend, krijgen er binnenkort een broertje of zusje bij. Chrissy heeft via sociale media immers aangekondigd opnieuw zwanger te zijn.

"De afgelopen jaren waren op zijn zachtst gezegd een waas van emoties, maar vreugde heeft ons huis en onze harten weer gevuld. 1 miljard pogingen later is er nog een kindje op komst", zegt Chrissy op Instagram.

"Bij elke afspraak heb ik tegen mezelf gezegd: 'Oké, als het gezond is, zal ik het vandaag aankondigen'. Maar dan slaak ik een zucht van verlichting wanneer ik de hartslag hoor en besluit dat ik gewoon nog te nerveus ben."

"Ik denk niet dat ik ooit met meer opwinding dan zenuwen een afspraak zal verlaten, maar tot nu toe is alles perfect en mooi en voel ik me hoopvol en geweldig. Oké pff, het was erg moeilijk om dit zo lang voor mezelf te houden!"

https://www.instagram.com/p/Cgz_10nv_Dn/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.