Chris Rock laat zich eindelijk uit over veelbesproken Oscars-incident met Will Smith
COS
Chris Rock laat zich eindelijk uit over veelbesproken Oscars-incident met Will Smith
Foto: Photonews

Winnaars van de Oscars 2022 zullen velen niet meer kunnen opnoemen. Wat er gebeurde op het podium toen Chris Rock een award kwam presenteren, zullen velen zich wél nog herinneren.

Een grapje van Chris Rock over het geschoren kapsel van Jada Pinkett Smith liet haar echtgenoot Will Smith niet zomaar passeren. Hij wandelde het podium op en gaf Chris een harde klap in het gezicht. Will excuseerde zich achteraf.

Chris sprak zich een dag na het incident kort uit over de klap. "Ik heb geen flauw benul over wat er is gebeurd, dus als je dat kwam horen, ik heb de hele show voor het weekend geschreven", klonk het in maart tijdens zijn comedyshow.

Nu heeft de komiek zich er uitgebreider over uitgelaten in zijn recente comedyshow in New Jersey. "Iedereen die zegt dat woorden pijn doen, is nog nooit in het gezicht geslagen", citeert Variety Chris Rock.

"Ik ben geen slachtoffer. Ja, die shit deed pijn, klootzak. Maar ik schudde die shit van me af en ging de volgende dag aan het werk. Ik ga niet naar het ziekenhuis voor een papiersnee", aldus de komiek.

Meer nieuws

Meer nieuws

.