Chris Rock laat voor het eerst van zich horen nadat hij op Oscars klap kreeg van Will Smith
COS
Chris Rock laat voor het eerst van zich horen nadat hij op Oscars klap kreeg van Will Smith
Foto: Photonews

Will Smith schokte zondag door tijdens de Oscars het podium op te wandelen en Chris Rock een klap te verkopen. Dat deed hij nadat de komiek een grap had gemaakt over Wills vrouw Jada Pinkett Smith.

"Houd de naam van mijn vrouw uit je verdomde mond", riep Will Smith na de klap nog naar Chris Rock op het podium. Will verontschuldigde zich al tijdens zijn speech toen hij de Oscar voor beste acteur won en deed dat wat later ook uitgebreid op Instagram.

Chris repte nog met geen woord over het incident. Tot woensdagavond. De stand-upcomedian had een comedyshow gepland in Boston en stipte het voorval er even aan. "Hoe was jullie weekend?", vroeg hij zijn toeschouwers. Die barstten natuurlijk meteen in lachen uit.

"Ik heb geen grappen over wat er is gebeurd, dus als je daarvoor bent gekomen, ik heb een hele show die ik voor dit weekend heb geschreven", citeert Variety de komiek. "Ik ben nog steeds een beetje aan het verwerken wat er is gebeurd. Dus op een bepaald moment zal ik het hebben over die sh*t. En dat zal serieus en grappig zijn."

Meer nieuws

Meer nieuws

.