Cher doet iedereen schrikken: “Hij wilde mij vermoorden”
PMN

Cher scoorde tal van grote hits. De zangeres doet nu een heel opmerkelijke onthulling.

Afgelopen vrijdag schitterde Daisy op het podium van ‘Belgium’s got Talent’ met een emotioneel lied over haar ouders. Daisy werd geboren met een oogafwijking en is intussen zo goed als helemaal blind. Ze verloor haar moeder op jonge leeftijd, haar vader werd haar steun en toeverlaat. Tot ze ook hem vorig jaar onverwacht moest afgeven. Daisy blies de jury omver met haar song.

Dat mag ze binnen drie weken nog eens doen in Krakau in Polen. Als één van de 30 finalisten met een gezichtsbeperking uit de hele wereld zal Daisy er een nieuwe song brengen op het ‘World Songfestival for the Blind’, dat om de twee jaar wordt georganiseerd in het Oost-Europese land. “Hopelijk verovert ze na België de harten van de rest van de wereld”, klinkt het enthousiast.

Voor de wedstrijd werd het nummer ‘Hold me now’ gecomponeerd, een krachtige ballade. “Het lied gaat over mijn moeilijke weg”, zegt Daisy. “Maar toch vooral over de liefde, vriendschap en steun die ik krijg om uit dit dal te geraken. Ik hoop dat veel mensen zich hier in kunnen herkennen.”

De halve finale van het ‘World Songfestival for the Blind’ vindt plaats op vrijdag 15 november. Een dag later, op zaterdag 16 november, is de grote finale.

Meer nieuws

Meer nieuws

.