'Chateau Meiland' stopt ermee: "Er zit iets heel anders aan te komen"
COS
'Chateau Meiland' stopt ermee: "Er zit iets heel anders aan te komen"
Foto: GoPlay

De Meilandjes halen wekelijks meer dan een miljoen kijkcijfers met hun 'Chateau Meiland'. Toch zouden Martien Meiland en zijn familie toe zijn aan een nieuw avontuur.

'Chateau Meiland' begon natuurlijk met de emigratie van de Meilandjes naar Frankrijk. Intussen zijn ze al een tijd terug in Nederland en is er van dat chateau nog weinig sprake.

Volgens Evert Santegoeds is er nu besloten om voorlopig geen vervolg aan 'Chateau Meiland' te geven. Bij Shownieuws vertelt hij dat de familie nu andere plannen heeft.

"Ik begrijp dat er voor volgend jaar iets heel anders zit aan te komen", citeert Mediacourant Evert. "Weet je nog dat de familie Froger met 'Effe Geen Cent Te Makken'? Dat hebben de Roelvinkjes ook gedaan en ik heb begrepen dat de Meilandjes dat nu gaan doen volgend jaar."

In 'Effe Geen Cent Te Makken' neemt een BN'er-familie intrek in een minimawijk. "Dus even een ander format en even iets anders tussendoor." Of er daarna een zevende seizoen van 'Chateau Meiland' komt, is niet duidelijk.

Meer nieuws

Meer nieuws

.