Céline Dion heeft slecht nieuws voor Belgische fans na aanhoudende gezondheidsproblemen: "Het spijt me zo"
COS

Slecht nieuws voor de fans van Céline Dion. De zangeres herstel momenteel van een recent gezondheidsprobleem en is genoodzaakt haar Europese 'Courage World Tour' van 2022 te verplaatsen naar 2023.

Ook de concerten in het Sportpaleis worden verplaatst van 3, 4 en 6 september 2022 naar 17, 18 en 20 september 2023. Dat laat 'be•at', het voormalige 'Sportpaleis Group', weten via haar website. Tickethouders zullen op de hoogte worden gebracht via e-mail.

Céline had de eerste 52 shows van haar tournee al voor de pandemie voltooid, maar werd onlangs behandeld voor ernstige en aanhoudende spierkrampen die haar verhinderen op te treden, en haar herstel duurt langer dan ze had gehoopt. Haar medisch team blijft de aandoening evalueren en behandelen.

"Het spijt me zo dat we onze tourplannen voor Europa nog een keer moeten veranderen; eerst moesten we shows verplaatsen door de pandemie, nu zijn het mijn gezondheidsproblemen die ervoor zorgen dat we ze moeten uitstellen", laat Céline zelf in een reactie weten.

"Het gaat al een beetje beter met me... maar ik ondervind nog steeds spasmes. Ik moet in topconditie zijn wanneer ik op het podium sta. Ik kan niet wachten, maar ik ben er gewoon nog niet. Ik doe mijn best om terug het level te bereiken zodat ik me voor 100% kan geven bij m'n shows, want dat is wat jullie verdienen."

Meer nieuws

Meer nieuws

.