Bruce Willis moet noodgedwongen stoppen met acteren na afasie-diagnose
COS

Bruce Willis (67) stopt omwille van gezondheidsredenen met acteren. Dat maakte zijn familie woensdag bekend via sociale media.

Bij een foto van haar vader Bruce Willis schrijft Rumer Willis dat hij recent gezondheidsproblemen heeft gehad. "Hij is onlangs gediagnosticeerd met afasie (een taalstoornis die aan dementie gelinkt wordt, red.), wat een impact heeft op zijn cognitieve vaardigheden", vertelt de actrice.

"Na er lang over te hebben nagedacht zal Bruce als gevolg daarvan stoppen met de carrière die zoveel voor hem heeft betekend", laat de familie weten. "Dit is echt een uitdagende tijd voor onze familie en we zijn jullie zo dankbaar voor jullie voortdurende liefde, medeleven en steun."

"We gaan hier doorheen als een sterke familie-eenheid en wilden zijn fans dit nieuws brengen, omdat we weten hoeveel hij voor jullie betekent, net als jullie voor hem. Zoals Bruce altijd zegt: 'Live it up' en samen zijn we van plan om dat te doen."

In juli moesten we nog afscheid nemen van Michel Van Dousselaere. Ook bij de Vlaamse acteur werd in 2014 afasie vastgesteld. De acteur overleed op 73-jarige leeftijd.

https://www.instagram.com/p/Cbu-CyELWio/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.