Britney Spears wil interview met Oprah Winfrey: "Deze keer houd ik mijn mond niet!"
COS
Britney Spears wil interview met Oprah Winfrey: "Deze keer houd ik mijn mond niet!"
Foto: Photonews

Sinds eind vorige week is Britney Spears weer onafhankelijk. Haar conservatorschap werd afgevoerd. Britney houdt zich nu niet langer in en wil haar verhaal kwijt.

Het liefst wil ze dat doen tijdens een interview met Oprah Winfrey, net als Meghan Markle & prins Harry en onlangs nog Adele. Op Instagram geeft ze alvast antwoorden op prangende vragen van haar fans.

"Dertien jaar is een lange periode om in een situatie te zitten waarin je niet wil zitten", vertelt Britney in een video. "Ik ben dankbaar dat ik de sleutels van mijn auto in mijn bezit heb, eindelijk onafhankelijk kan zijn en een bankkaart mag bezitten. Ik zie voor het eerst weer cash geld."

Het conservatorschap noemt Britney "demoraliserend en vernederend". "Ik heb het niet eens over alle slechte dingen die ze me hebben aangedaan waarvoor ze allemaal in de gevangenis zouden moeten zitten... inclusief mijn kerkgaande moeder."

"Ik ben het gewend om de vrede voor het gezin te bewaren en mijn mond te houden… maar deze keer niet… Ik ben het niet vergeten. Ik hoop dat ze precies weten wat ik bedoel", aldus Britney Spears.

https://www.instagram.com/tv/CWW6Dn2psO0/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.