Britney Spears verrast iedereen na schokkende onthullingen: "Ik moet mij verontschuldigen"
COS
Britney Spears verrast iedereen na schokkende onthullingen: "Ik moet mij verontschuldigen"
Foto: Photonews

Britney Spears heeft deze week een emotioneel pleidooi gegeven in de rechtbank. Ze wil een einde maken aan de bewindvoering van haar vader.

Woensdag was het de eerste keer dat Britney Spears echt in haar kaarten liet kijken. Ze deed vreselijke onthullingen over haar leven met haar vader als haar bewindvoerder.

De zangeres laat nu ook op sociale media van zich horen. In een uitgebreid bericht verontschuldigt Britney zich bij haar fans. Die maakten zich al lange tijd grote zorgen en lanceerden maanden geleden al de hashtag #FreeBritney.

Zo vertelt Britney hoe haar moeder vroeger een krak was in het doen alsof alles oké was en hoe zij dat nu ook heeft gedaan. "Als je iets over mij hebt gelezen in het nieuws deze week, dan weet je dat mijn leven niet perfect is", schrijft Britney.

"Ik wil me verontschuldigen voor te doen alsof alles oké was de afgelopen twee jaar. Ik deed het vanwege mijn trots en schaamde me om te delen wat er met mij gebeurde", legt ze uit. "Geloof het of niet, doen alsof heeft me geholpen", aldus Britney.

https://www.instagram.com/p/CQhP9A7gIzE/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.