Britney Spears stuurt niet mis te verstane boodschap naar zus Jamie Lynn: "Zal het niet tolereren!"

door: COS
Britney Spears
Afbeelding bron: Kobby Dagan / Shutterstock.com

Jamie Lynn Spears heeft haar memoires uitgebracht. In 'Thing I Should Have Said' heeft Jamie Lynn het ook uitgebreid over haar oudere zus Britney Spears.

Ter promotie van haar boek gaf Jamie Lynn Spears al verschillende interviews. Jamie Lynn schuwt opvallende uitspraken over haar zus niet. Ook niet in haar boek. Britney Spears is daar niet mee gediend.

De zangeres heeft nu een 'cease and desist' ofwel een bevel tot stoppen naar haar zus gestuurd omwille van "schandelijke en misleidende beweringen" in de biografie. Die liet ze opstellen door haar advocaat Matthew S. Rosengart.

"Hoewel Britney uw boek niet heeft gelezen en ook niet van plan is te lezen, waren zij en miljoenen fans geschokt toen ze zagen hoe je haar hebt uitgebuit voor geldelijk gewin. Ze zal het niet tolereren, en dat zou ze ook niet moeten doen", citeert E! News de brief.

"Jij weet als geen ander wat Britney heeft moeten doorstaan tijdens haar conservatorschap en met een alcoholverslaafde vader. "Britney zal zich niet meer laten pesten door haar vader of eender wie."