Britney Spears rekent af met psychologen met behulp van vernietigende video
LHX
Britney Spears rekent af met psychologen met behulp van vernietigende video
Foto: Photonews

Britney Spears is er na een lang proces eindelijk in geslaagd om onafhankelijk te worden van haar vader. Nu beschuldigt ze haar familie van haar maar liefst 840 uur therapie te laten doen.

"Na exact 840 uur ongewenste therapie te hebben gedaan in een verdomde stoel, is dit mijn boodschap aan mijn psychologen en de mensen die me mijn geld hebben afgenomen.", schrijft Britney Spears op Instagram. "Kiss my motherfucking ass!"

"Tegen mijn familie, die deze marteling goedkeurde, zal ik tot op de dag dat ik sterf zeggen: 'Loop naar de hel!'", voegt ze eraan toe.

In het bijhorende filmpje parodieert ze de psychologen waarvan ze haar buik zo vol heeft. "Ik ben zo blij dat je vandaag hier terug kunt komen en weer therapie kunt doen. Hoe gaat het met je?", zegt ze met gespeeld vriendelijke stem. "Ik heb echt het gevoel dat als we dit nog een paar keer doen, je op de goede weg bent! Ik ben hier voor jou."

Vervolgens wordt de video steeds absurder. Ze verheft haar stem en schreeuwt allerlei activiteiten uit die haar psychologen haar steeds voorstelden, zoals tennis, een glas wijn gaan drinken, het spel Twister en een reis naar Six Flags.

"Is het ongemakkelijk om naar deze video te kijken?", vraagt ze aan haar volgers. "GOED."

https://www.instagram.com/tv/Cd3v6T0AhUR/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.