Britney Spears reageert na kritiek op naaktfoto's: "Ik ben een vrije vrouw!"

door: COS
Britney Spears
Afbeelding bron: Kobby Dagan / Shutterstock.com

Britney Spears is nu enkele maanden een vrije vrouw. Dertien jaar lang stond haar leven en geld onder het toezicht van haar vader.

Britney Spears was tijdens haar conservatorschap al erg actief op sociale media. De inhoud van haar sociale mediaberichten is de afgelopen weken wel drastisch veranderd. We zien de Amerikaanse zangeres steeds vaker uitdagend dansen en ook van wat naakt deinst ze niet terug.

Ook deze week kregen we een poedelnaakte Britney te zien op Instagram. Britney kon duidelijk niet kiezen welke naaktfoto op het strand het beste was en plaatste er dan maar meteen zo'n tien, inclusief een verleidelijk filmpje. De reacties bij haar volgers waren verdeeld.

Hoewel Britney langs de ene kant wordt toegejuicht, klinkt er ook kritiek. "We begrijpen dat je nu vrij bent, maar moet je dat zo tonen", klinken enkele reacties. Britney reageert met een oude foto nu op alle ophef.

"Oké, mensen. Ik heb mijn lichaam in Frans Polynesië getoond als een rebel en vrije VROUW! Ik schrijf het in hoofdletters, omdat het volgens mij belangrijk is en ik wil niet uitgesloten worden", aldus Britney.