Britney Spears houdt zich niet in over familie: "Ze konden het niet verkroppen"
COS
Britney Spears houdt zich niet in over familie: "Ze konden het niet verkroppen"
Foto: Photonews

Britney Spears is sinds enkele maanden weer een vrije vrouw. Van die herwonnen vrijheid maakte ze al vaak gebruik om eindelijk haar kant van het verhaal te doen.

"Als je een persoon bent die eindelijk van zich laat horen, dan vinden mensen je plots niet meer leuk. Je moet begrijpen dat er al een hele tijd geen vrouw meer met mij in de auto heeft gezeten", begint Britney Spears een nieuw relaas op Instagram.

Wat volgt is een onsamenhangend geheel van anekdotes uit haar leven waarin ze zich slecht behandeld voelde. Zo mocht ze vier maanden lang niet naar buiten en werd ze door acht verschillende bodyguards overal naartoe gereden.

"Ik heb ooit een vriendje gehad, we hadden een geheime relatie. Mijn familie kon het niet verkroppen dat ik verdween door mijn relatie. Ze hoorden niets meer van me. Zes maanden later nam mijn vader mijn hele carrière over en nam hij mijn vrienden en vriend weg", vertelt de zangeres.

"Ik vertel dit alles niet om gemeen te zijn, ik vertel dit omdat ik me altijd buitengesloten voelde", laat Britney weten. "Ik snap dat ik niet meer leuk gevonden zal worden door dit te vertellen, maar dat is oké."

https://www.instagram.com/p/Cbgdl4pJn_j/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.