Britney Spears haalt vlijmscherp uit naar haar zus: "Hoe durf je? Je hebt echt wel lef!"

door: COS
Afbeelding bron: Photonews

Britney Spears sprak zich de afgelopen weken eindelijk uit over haar vreselijke situatie. Haar leven wordt al jarenlang beheert door haar vader.

Britney Spears sprak zich voor het eerst uit over haar curatele in de rechtbank. Ook op sociale media neemt ze geen blad meer voor de mond. 

Op Instagram plaatst de zangeres een woedend bericht bij een duidelijke quote. "Vergeet nooit wie je negeerde toen je ze nodig had en wie je hielp nog voor je het vroeg", staat te lezen in het citaat.

"Hoe durf je?"

"Er is niets erger dan wanneer de mensen die het dichts bij je staan maar nooit voor je zijn opgekomen, dingen posten over je situatie en voor je spreken", schrijft Britney bij het bericht.

"Hoe durf je openbaar te maken dat je nu wel om me geeft? Heb je je hand uitgestoken toen ik aan het verdrinken was? Nee!", klinkt het woedend. "Je hebt echt wel lef om iets over mijn situatie te zeggen, alleen maar om publiekelijk je imago te redden."

Volgers van Britney weten meteen over wie het gaat: Britneys jongere zus, Jamie Lynn Spears. Zij sprak zich pas een tijdje geleden uit over de vreselijke situatie van haar zus. De reactiemogelijkheid op Instagram moest ze omwille van de talloze haatberichten uitschakelen.