Britney Spears haalt vlijmscherp uit naar familie en doet opvallende belofte aan fans
COS
Britney Spears haalt vlijmscherp uit naar familie en doet opvallende belofte aan fans
Foto: Photonews

Britney Spears hield de lippen de afgelopen jaren stijf op elkaar in verband met het leed dat haar werd aangedaan. Sinds ze niet langer onder curatele van haar vader staat, houdt ze zich niet meer in.

Op Instagram plaatste Britney Spears woensdag een filmpje van zichzelf. Normaal zien we haar dan dansen, maar deze keer niet: ze zingt. Bij het filmpje schreef ze een niet mis te verstane boodschap voor haar familie.

"Ik besef nu pas dat ik mijn eigen cheerleader moet zijn na wat mijn familie me drie jaar geleden heeft proberen aan te doen", citeert RTL Boulevard Britney. "Ze hebben me allesbehalve gesteund en dus ben ik mezelf maar eens gaan opzoeken online." Vervolgens somt ze al haar prestaties als zangeres op.

"Nee, ik ben niet openlijk aan het auditeren voor iets! Ik herinner mezelf en de wereld eraan wie ik ben! En ik ben mijn eigen cheerleader omdat ik mijn blanke 'classy' familie eraan wil herinneren dat ik niet vergeten ben wat ze me hebben aangedaan, nooit!", haalt ze uit.

Britney belooft ook nog iets aan haar fans. "Ik ben bezig met een nieuw nummer. Ik zal jullie binnenkort laten weten wat ik bedoel!", aldus Britney, die het bijschrift bij het filmpje intussen weer verwijderde. 

https://www.instagram.com/tv/CXzPzk8tJiv/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.