Britney Spears gaat volledig de mist in bij nieuwe naaktfoto: "Het ziet er belachelijk uit"
COS

Britney Spears vertelde afgelopen weekend dat ze haar ongeboren kindje is verloren. Ze geeft de hoop echter niet op om haar gezin met verloofde Sam Asghari uit te breiden.

Britney Spears bleef na de aankondiging niet lang weg van sociale media. Haar feed ziet er weer uit zoals we die van de zangeres gewend zijn: quotes, bizarre foto's en filmpjes, uitdagende dansvideo's en een hele reeks schaars geklede foto's.

Britney trakteert haar volgers ook weer op een naaktfoto. "Je bent prachtig, Britney", reageert artiest Demi Lovato. Anderzijds klinkt vooral kritiek: "Oh Britney, nee... Gewoon nee" en "Genoeg is genoeg". Die kritiek wordt alleen maar groter wanneer er heel wat volgers wat opvalt.

"Ik hou van de gebogen deur", klinkt het sarcastisch. "Haar navel zit ook een stuk hoger dan die normaal zit", merkt iemand anders op. Ook de witte vlek onder Britneys achterste valt op. Toiletpapier? "Ze is een Photoshop professional", grapt iemand. "Het ziet er belachelijk uit."

"Photoshop is een groot probleem in onze samenleving", merkt een misnoegde volger op. "Het houdt onrealistische standaarden in stand. Ze zou haar lichaam moeten omarmen zoals het is, maar in de plaats daarvan manipuleert ze haar foto's."

https://www.instagram.com/p/CdwliXbvvYb/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.