Britney Spears doet erg droevige getuigenis: "Ik huil mezelf de meeste nachten in slaap"
COS
Britney Spears doet erg droevige getuigenis: "Ik huil mezelf de meeste nachten in slaap"
Foto: Photonews

Britney Spears is erg actief op sociale media. De zangeres vertelt in een openhartige getuigenis dat ze haar leven perfect laat lijken, maar dat het allesbehalve zo is.

Britney Spears heeft het de afgelopen jaren niet makkelijk gehad. Sinds minder dan één jaar is de zangeres 'vrij'. Dertien jaar lang werd haar leven gecontroleerd en gestuurd. Nu heeft ze zelf de touwtjes in handen, maar dat blijkt niet makkelijk.

"Het is gek... Sociale media. Iedereens leven lijkt zo perfect. Wanneer ik dingen deel, ben ik volkomen beschaamd over mijn verleden... Wie kan die documentaires nu vergeten?", bedenkt Britney zich op Instagram.

"Ik probeer inderdaad om er op mijn best uit te zien. De waarheid is, het gaat beter met mij, maar ik zal voor de rest van mijn leven getraumatiseerd zijn door mijn ervaringen in het verleden."

"Er is geen manier om mij en mijn emoties te herstellen. Ik denk dat ik een soort wonder nodig heb voor mijn emoties. Mijn leven is zeker niet perfect. Ik huil mezelf de meeste nachten in slaap. Ik ben heel onzeker. Ik weet mezelf geen houding aan te geven, tenzij het voor de camera is", aldus Britney Spears.

https://www.instagram.com/p/Chkemd3uFek/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.