Brad Pitt klaagt ex Angelina Jolie aan: "Heeft ze zonder zijn medeweten verkocht"
COS

Angelina Jolie en Brad Pitt waren jaren het ultieme showbizzkoppel. In 2019 kwam er echter definitief een einde aan hun sprookje.

Brad Pitt en Angelina Jolie kunnen sinds hun breuk niet meer door een deur. Ze voerden ook al enkele maanden een bitsige voogdijstrijd. Nu heeft Brad zijn ex aangeklaagd omwille van een recente actie van de actrice.

Angelina heeft haar aandeel in hun Franse eigendom, Château Miraval, met winstgevende wijngaard verkocht. Daar gaven Brad en Angelina elkaar in 2014 hun ja-woord. Volgens Brad is de verkoop van Angelina's aandelen illegaal verlopen. Dat schrijft Page Six.

Brad benadrukt dat ze hadden afgesproken om geen van beiden hun deel van het eigendom te verkopen zonder toestemming van de ander. En dat is nu dus wel gebeurd. Angelina heeft haar deel verkocht aan de Russische zakenman Yuri Shefler.

"Jolie volbracht de vermeende verkoop zonder medeweten van Pitt en ontkende hem zo het toestemmingsrecht dat ze hem verschuldigd was", citeert Page Six de rechtsdocumenten.

"Ze heeft haar aandeel verkocht met de bedoeling dat Shefler controle zou krijgen over de onderneming waar Pitt zich aan toegewijd heeft en om Pitts investering in Mirval te ondermijnen."

Meer nieuws

Meer nieuws

.