Video Belg Chris Umé doet de monden openvallen bij Simon Cowell en co in 'America's Got Talent'
COS

In 'America's Got Talent' treden naast Amerikaanse acts ook een heleboel buitenlandse acts aan. Dit jaar doet er zelfs een Belg mee.

Onze landgenoot Chris Umé en zijn Australische zakenpartner Tom Graham doen de monden openvallen van Simon Cowell en de andere 'America's Got Talent'-juryleden. Dat doen ze met een indrukwekkende deepfakeact. De act werd alvast als voorproefje voor de nieuwe aflevering getoond.

Chris en Tom roepen Daniel Emmett op het podium voor de start van hun act. Daniel deed vier jaar geleden al eens mee aan het programma als zanger. Daniel zet zich klaar om te gaan zingen wanneer er een gigantische camera op het podium rolt.

Op het videoscherm achter de zanger zien we plots niet Daniel, maar een 20 jaar jongere Simon Cowell zingen. Het publiek en de jury zijn erg onder de indruk. Chris, Tom en Daniel krijgen een staande ovatie.

"Ik heb altijd gezegd dat er zoiets is als de perfecte kandidaat: iemand die fantastisch zingt én er geweldig uitziet. We hebben hem nu gevonden", grapte Simon. Heidi Klum vreest voor extra rimpels van het lachen en noemt het de beste act van de dag.

Meer nieuws

Meer nieuws

.