Belazeren Martien Meiland en gezin kijkers met nieuw programma? "Gaan in de avond weer weg"
COS
Belazeren Martien Meiland en gezin kijkers met nieuw programma? "Gaan in de avond weer weg"
Foto: GoPlay

De familie Meiland maakt even geen 'Chateau Meiland' meer. In de plaats daarvan komt er binnenkort het programma 'Chateau Bijstand'.

In 'Chateau Bijstand' gaan de Meilandjes de uitdaging aan om een maand lang op bijstandsniveau te leven. Ze moeten het met een stuk minder geld doen en ruilen hun riante villa in voor een doorsnee huurhuis.

De opnames van 'Chateau Bijstand' zijn volop aan de gang. Dat blijkt uit een foto die Juice Channel in handen kreeg van een volger. Daarop zien we Martien en Erica Meiland met een cameraploeg.

Juice Channel is er nu achter gekomen dat het huis waarin ze zullen verblijven helemaal niet te betalen valt met een bijtstandsuitkering. "'Chateau Bijstand' begint al goed, ze verblijven namelijk in een huurwoning van 1750 euro per maand", klinkt het.

Bovendien lijken Martien Meiland en zijn gezin helemaal niet te zullen overnachten in het huis. "Een buurtbewoner die in dezelfde wijk woont als waar de familie Meiland op dit moment verblijft voor hun bijstandprogramma geeft aan dat ze in de avond weer weggaan."

Meer nieuws

Meer nieuws

.