Ariana Grande haalt keihard uit naar influencer die feestje bouwt met Halloween

door: PMN
Ariana Grande
Afbeelding bron: lev radin / Shutterstock.com

Het coronavirus houdt ook lelijk huis in de Verenigde Staten. Het land is zeer zwaar getroffen.

Ariana Grande (27) doet in ieder geval heel goed haar best om alle maatregelen goed op te volgen. Ze komt alleen nog maar buiten met mondmasker en handgel op zak. En ze beperkt haar verplaatsingen tot het minimum.

Maar niet iedereen volgt het goede voorbeeld van de zangeres. Dat frustreert haar. “Er zijn maatregelen opgesteld om ons door deze vreselijke periode te loodsen”, citeert TV-Familie haar. 

“En ik word heel boos als ik merk dat bepaalde Instagram-in?uencers zich daar niet aan houden. Omdat ze per se een leuke foto willen om te kunnen posten.” 

“Is het écht zo belangrijk om naar een feestje te gaan als je weet dat je daarmee het virus misschien verspreidt en bijdraagt aan deze crisissituatie? Wáárom kunnen jullie niet gewoon thuis blijven?!” 

“Is het écht nodig om dan te kunnen uitpakken met die onnozele foto’s van jezelf?"

“Moeten we echt zo nodig naar die f *cking Saddle Ranch? (een restaurant/bar in Los Angeles die populair is bij celebs, nvdr) Kunnen we niet gewoon wachten tot die dodelijke pandemie voorbij is?’ 

“Is het écht nodig om dan te kunnen uitpakken met die onnozele foto’s van jezelf? Ik denk het niet!”

Volgens de Amerikaanse media heeft Ariana Tik Tok-ster Addison Rae (20) in het vizier. Ze is de nieuwe BFF van Kourtney Kardashian en gaat vaak naar die ranch.

Ze is er nog Halloween gaan vieren met haar lief en een groep vrienden. Dat zorgde toen voor heel veel kritiek in Amerika.