André Hazes verrast met uitspraak over Monique Westenerg: "Dit had ze te zeggen over nummer voor Dré"
COS

Kort na zijn breuk met Monique Westenberg bracht André Hazes het nummer 'Kleine Grote Vriend' uit. Dat nummer schreef de zanger voor zijn zoontje Dré.

Twijfels om het nummer uit te brengen had André Hazes niet. "Was het te vroeg? Ja. Daar ben ik nu wel achter. Alleen, ik heb geen spijt van het liedje, want ik vind het echt prachtig. Misschien een jaartje later", vertelde André bij 'Humberto' op RTL 4.

Er kwamen bijzonder veel reacties op het nummer en die waren niet uitsluitend positief. "Ik had niet verwacht dat de impact zo groot zou zijn. Als ik dat had geweten had ik het bijvoorbeeld niet gedaan en had ik andere dingen ook anders gedaan."

Voor Monique Westenberg was de release van het nummer geen verrassing. "Toen ik uit de studio kwam, ben ik meteen naar haar toegereden en heb ik het haar laten horen", benadrukt André.

"Ze zei letterlijk: 'Ik weet zeker dat Dré dit later heel mooi zal vinden'. Wij doen alles dus echt wel in overleg. Het is niet zo dat ze opeens zo'n lied onder haar neus krijgt", aldus André Hazes.

Meer nieuws

Meer nieuws

.