André Hazes neergehaald op sociale media: "Hij kan nog geeneens in zijn schaduw staan"

door: COS
André Hazes
Afbeelding bron: GoPlay

André Hazes kampt nog steeds met zijn vermeende emotionele burn-out. In de Verenigde Staten is de zanger momenteel op zoek naar zichzelf.

In Shownieuws vergelijkt Story-baas Guido den Aantrekker André Hazes met een grote ster. "André heeft altijd in de schijnwerpers gestaan. Je kunt het wat mij betreft best een beetje vergelijken met Michael Jackson", citeert Mediacourant Guido.

"Die heeft natuurlijk eigenlijk geen normale jeugd gehad. André ook niet. Hij is ontzettend op zoek naar zichzelf en Amerika is een land waar hij zich altijd heel erg happy gevoeld heeft." Op sociale media stoot de vergelijking op ongeloof en hilariteit. "Nee. In de verste verte niet", klinkt het op Twitter.

"Moet iedereen hier heel hard om lachen?", vraagt iemand zich af. "Ik weet niet of jullie het ook voelden, maar Michael draaide net zo hard rond in z'n graf dat het te meten was op de schaal van Richter." En: "Als er één vergelijking niet opgaat, dan is het deze wel. André Hazes kan nog geeneens in de schaduw staan van Michael Jackson."

"Uh nee. En weet je wat deze jongen gaat helpen? Nooit meer zingen/optreden en lekker de anonimiteit in", stelt iemand voor. "Hij is zijn vader niet en dat wordt hij ook niet. En dat is helemaal oké."