André Hazes maakt ingrijpende keuze: “Voor Monique is dat een enorme opluchting”

door: COS
Andre Hazes - Monique
Afbeelding bron: Instagram @andrehazes

André Hazes heeft de afgelopen maanden niet alleen een fysieke, maar ook een mentale transformatie doorgemaakt. Hij is weer dolgelukkig met Monique Westenberg.

Die verandering heeft volgens een goedingelichte bron van Privé niet alleen met Monique te maken. “Natuurlijk heeft zij haar eisen gesteld toen ze ervoor kozen om toch met elkaar verder te gaan, maar André heeft zelf ook ingezien dat als hij er wat van wil maken, hij zijn leven drastisch moest veranderen.”

Drinken doet André bijna niet meer. “Voor Monique is dat een enorme opluchting. Ze was op feestjes altijd nerveus hoe de avond zou aflopen. André realiseert zich dat dit de laatste kans is die hij van Monique heeft gekregen. Nog een misstap zou het einde van hun relatie betekenen.”

André lijkt zelfs dé vraag te willen stellen. “Dat hij Monique ten huwelijk gaat vragen tijdens de jaarwisseling, is aannemelijk. Hij heeft al laten vallen dat het snel een keer gaat gebeuren. Maar wel op een bijzondere dag. Hij weet dat Monique de vrouw van zijn leven is.”