André Hazes laat er geen gras over groeien: "Zijn al op zoek naar een huis"
COS

André Hazes zag dit jaar niet één, maar twee relaties op de klippen lopen. Intussen blijkt hij weer een nieuwe vriendin te hebben. 

Aan het begin van het jaar verbrak André Hazes zijn verloving met Monique Westenberg. Enkele weken later bleek hij de liefde gevonden te hebben bij Sarah van Soelen. Nu ook die relatie is gestrand, werd verwacht dat André weer naar Monique zou gaan.

Dat blijkt niet het geval. André zou namelijk een koppel vormen met Anne Rose. Woensdag vertrokken de tortelduifjes met z'n tweeën naar Malaga. Daar zullen ze volgens Yvonne Coldeweijer oud en nieuw vieren. Volgende week trekken ze dan weer op romantische trip naar Italië.

Het lijkt weer heel snel te gaan voor André. Hij wil meteen weer een grote stap nemen. "Nou breekt m’n klomp, maar het gaat dus rond in Vinkeveen dat de twee samen al op zoek zijn naar een huis", zegt Yvonne op Instagram Stories.

"André woont bij z’n moeder at the moment en Anne Rose woont nog thuis dus wauw ja ik sta nergens meer van te kijken", aldus Yvonne.

Meer nieuws

Meer nieuws

.