Amber Heard neemt drastische beslissing tijdens proces Johnny Depp: "Krankzinnig"
LHX

Het gaat er hard aan toe in het proces tegen acteur Johnny Depp. Slechts enkele dagen voor ze moet getuigen, heeft Amber Heard haar pr-team de laan uit gestuurd.

Amber Heard is de laatste tijd niet bepaald op een positieve manier in beeld gekomen. Op sociale media hebben massaal veel mensen zich tegen haar gekeerd. 

Ze is zo ontevreden over de berichtgeving over haar rechtszaak tegen Johnny Depp, dat ze heeft besloten om haar pr-team Precision Strategies te ontslaan. Dat meldt onder meer The New York Post. 

In plaats van Precision Strategies werkt ze nu samen met Shane Communications, een firma die al eerder tegen Johnny Depp heeft gewerkt. De switch komt er slechts enkele dagen voor ze zelf moet getuigen in het proces.

Dat het een riskante move is, staat vast. "Je kunt de mening van het publiek niet veranderen in de drie weken dat iemand je aanklaagt in een zaak", zegt een pr-expert aan The New York Post. "Het is krankzinnig om midden in een proces als dit van team te veranderen, omdat je de krantenkoppen niet fijn vindt", vindt ook expert crisismanagement Lis Smith. 

Meer nieuws

Meer nieuws

.