Amber Heard legt zich niet neer bij verdict in rechtszaak Johnny Depp: 'Dit mocht niet gebruikt worden als bewijs'
COS

10,4 miljoen dollar. Zoveel geld zal Amber Heard aan Johnny Depp moeten betalen als schadevergoeding voor smaad. Het lijkt er echter op dat de actrice en haar juridisch team zomaar akkoord zullen gaan met het verdict.

Bij Today vertelt Elaine Charlson Bredehoft, de advocate van Amber Heard, dat de actrice in beroep wil gaan. "Absoluut! Ze heeft er een uitstekende reden voor", klinkt het bij de advocate.

Zo had Ambers team geprobeerd het verdict uit de rechtszaak van Johnny tegen The Sun in het Verenigd Koninkrijk als bewijs toe te voegen om de zaak te seponeren. "Omdat hij zijn kans al heeft gehad."

In die zaak werden Johnny twaalf acties van huiselijk geweld, waaronder seksueel geweld, toegeschreven. Alleen mocht dat niet gebruikt worden in de zaak. "Dat is een van de problemen, maar er zijn ook een aantal problemen met het bewijs. Er was zoveel bewijs dat niet gebruikt is."

Volgens Elaine Charlson Bredehoft heeft sociale media een enorme invloed uitgeoefend op het verdict. "De juryleden gingen elke avond naar huis. Ze hebben familie die op sociale media zitten. We hadden een pauze van tien dagen. Het kan niet dat ze níet beïnvloed geweest zijn."

https://twitter.com/TODAYshow/status/1532322619676033026

Meer nieuws

Meer nieuws

.