Adele barst in tranen uit: "Ik ben er kapot van, het spijt me zo"
COS
Adele barst in tranen uit: "Ik ben er kapot van, het spijt me zo"
Foto: Photonews

Adele zou tussen januari en april met 'Weekends with Adele' wekenlang optreden in Las Vegas. De Britse zangeres heeft nu slecht nieuws moeten meedelen aan haar fans.

"Luister, het spijt me enorm, maar mijn show is niet klaar", zegt Adele op sociale media terwijl ze in tranen uitbarst. "We hebben alles gedaan wat we konden om het op tijd samen te stellen en om ervoor te zorgen dat de show goed genoeg is voor jullie."

Vertraagde leveringen en covid-19 hebben er echter voor gezorgd dat de show niet klaar is. "De helft van m'n team is besmet met covid. Het is onmogelijk om de show af te krijgen", zegt Adele doorheen haar tranen. "Ik ben er kapot van."

"Het spijt me dat het zo last minute is. We zijn al meer dan 30 uur wakker om een oplossing te proberen vinden. Maar de tijd is op", zegt de zangeres. "Ik ben van streek en beschaamd. Het spijt me zo voor iedereen die naar Las Vegas is afgereisd."

Adele benadrukt dat alle data zullen worden verplaatst. 'Weekend with Adele' schrappen doet ze dus niet. "Ik ga ervoor zorgen dat mijn show afgewerkt is. Hij is gewoon niet klaar. Het spijt me echt", aldus de Britse zangeres.

https://www.instagram.com/tv/CY-AYtZAgp-/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.