Paris Hilton neemt ingrijpend besluit over haar toekomst na advies Kim Kardashian

door: COS
Paris Hilton
Afbeelding bron: Photonews
Afbeelding bron: Photonews

Paris Hilton is een Amerikaanse actrice en dj, maar vooral bekend als societyster. Ze is een erfgenaam van de oprichter van de bekende Hilton-hotelketen.

Paris Hilton en Kim Kardashian zijn al jaren vriendinnen sinds Kim, voor ze zelf bekend werd, als de styliste van Paris werkte. Kim heeft Paris nu geadviseerd om haar toekomst te plannen door haar eicellen te laten invriezen.

“Ik had er een geweldig gesprek over met Kim”, citeert Daily Mail Paris in Sunday Times. Kims drie jongste kinderen werden ook via ingevroren embryo’s op de wereld gebracht. “Ze heeft me haar dokter voorgesteld. Ik was zo geïnspireerd door haar om het daadwerkelijk te doen”, vertelt Paris.

Paris zou elke vrouw die twijfelt aanraden om haar eicellen te laten invriezen. “Omdat je je toekomst zo zelf in de hand hebt en niet met de gedachte moet rondlopen dat je moét trouwen.”

Binnenkort verschijnt er op YouTube een documentaire over Paris met de naam ‘This Is Paris’ waarin ze onder andere praat over de moeilijke periodes in haar leven.