Kelly Osbourne onthult hoe ze zoveel kilo’s kwijtraakte: “Duwtje in de juiste richting”

door: COS
Ozzy Osbourne poseert met dochter Kelly Osbourne op de Grammy's van 2020
Afbeelding bron: Photonews

Kelly Osbourne is de dochter van muzieklegende Ozzy Osbourne en echtgenote Sharon. Ze vocht jarenlang tegen de extra kilo’s, maar showde onlangs haar transformatie.

Kelly Osbourne heeft bevestigd dat ze een ‘gastric sleeve surgery’, oftewel mouwgastrectomie onderging. Daarbij wordt de maag verkleind tot ongeveer 15% van de originele grootte, waardoor je sneller voldaan bent bij het eten en dus minder voedsel verorbert.

Op de podcast ‘Hollywood Raw’ vertelt ze dat ze eerst naar therapie ging voor haar verslavingsproblematiek. “Ik moest eerst m’n hoofd op orde krijgen, voor ik aan mijn lichaam kon beginnen werken.” Daarna gooide ze haar levensstijl om en onderging ze de operatie. Ze verloor daardoor net geen 40 kilogram de afgelopen twee jaar.

Ze maakt wel een belangrijke kanttekening. “Ik wil heel duidelijk zijn over de operatie die ik onderging: het enige wat die doet, is je in de juiste richting duwen. Als je niet sport of juist eet, dan zal je toch bijkomen. Denk dus zeker na voor je zo’n ingrijpende keuze maakt.”