Heidi Klum en ex Seal verwikkeld in rechtszaak over hun kinderen: “Ze heeft een verborgen agenda”
COS

Topmodel Heidi Klum en haar ex-echtgenoot Seal zijn verzeild geraakt in een dispuut over hun vier kinderen. Heidi diende een verzoek in om haar kinderen naar Duitsland te krijgen.

Heidi Klum is afkomstig uit Duitsland en werkt er ook aan verschillende projecten. Ze is al jarenlang presentatrice van de televisiewedstrijd ‘Germany’s Next Top Model’. Terwijl ze in Duitsland verblijft wil ze graag haar kinderen bij zich.

Hoewel het volgens Heidi niet permanent zou zijn, uit zanger Seal toch zijn bezorgdheid en beweert hij dat Heidi een andere bedoeling heeft. “Ik ben ervan overtuigd dat Heidi er een verborgen agenda op na houdt en de kinderen voor altijd in Duitsland wil houden.” Volgens documenten, die The Blast kon verkrijgen, verzoekt Seal daarom de rechtbank om Heidi’s aanvraag te verwerpen.

In een e-mail die Seal ontving van zijn ex stond te lezen dat ze ‘een absoluut wrak’ was omwille van de coronapandemie. “Daarom wou ze graag onmiddellijk met de kinderen ‘vertrekken’ omdat ze ‘bezorgd’ was over wat er in de VS zou komen. Heidi gaf ook toe dat ze een huis in Berlijn op het oog had en bereid was om te vertrekken.”

Seal beweert dat hij zijn kinderen niet vaak genoeg ziet, omdat Heidi altijd een excuus kan voorleggen. “Daarom ben ik vaak gedwongen de kinderen te zien wanneer het haar uitkomt. Ik ben bang dat wanneer ze de kinderen meeneemt naar Duitsland, ze door de coronapandemie niet zullen kunnen terugkeren naar de VS omwille van reisrestricties.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.