Cher wil speciale job uitvoeren in aanloop naar de presidentverkiezingen: “Ik maak echt geen grap”

door: COS
Zangeres Cher
Afbeelding bron: Photonews

Cher is een erg succesvolle zangeres. Ze is aanhanger van de Democratische Partij in de Verenigde Staten en wil absoluut niet dat president Trump een tweede termijn aanvangt.

Donald Trump doet er alles aan om ervoor te zorgen dat hij wordt herkozen als president van de Verenigde Staten. Hij probeert onder andere de Amerikaanse postkantoren te boycotten, zodat er in november niet kan gestemd worden via post. Dat vindt hij te vatbaar voor verkiezingsfraude.

Cher, die voor de democratische kandidaat Joe BIden zal stemmen, wil haar steentje enorm graag bijdragen. Op Twitter vroeg ze haar volgers of het mogelijk is om als vrijwilliger aan de slag te gaan in een postkantoor. “Ik maak echt geen grap. Zou ik mijn diensten vrijwillig kunnen aanbieden bij het postkantoor?”

“Ik heb 2 postkantoren gebeld in Malibu. Ik zei: ‘Hallo, dit is Cher. Ik zou graag willen weten of jullie vrijwilligers aannemen. De dame aan de lijn wist het niet, dus gaf me het nummer van haar supervisor. Hij zei me vervolgens: ‘We nemen geen vrijwilligers aan. We hebben eerst vingerafdrukken en een achtergrondcheck nodig”, klinkt het verontwaardigd.