Video Vader en 12-jarige zoon brengen fantastische act in ‘Britain’s Got’ Talent en krijgen Golden Buzzer
PMN

In ‘Britain’s Got Talent’ verscheen er een opmerkelijk duo op het podium. Het ging om vader Tim en zijn zoontje 12-jarig zoontje Jack.

Marco Borsato heeft vrijdagavond in de Nederlandse talkshow ‘Beau’ uitgelegd waarom hij de buitenwereld een verklaring heeft gegeven. “We werden gebeld door de krant over een sensationeel verhaal, dat overigens al tien jaar oud was en wat ik daarvan vond. Ze hadden het erover dat het zeven jaar geduurd had, en dat ik het vorige maand pas aan mijn vrouw verteld had, wat allemaal niet waar was”, legde Borsato uit.

“Wij vonden dit primair een zaak van ons samen. Eigenlijk reageren we nooit op geruchten, maar omdat dit voor een deel waar was, had ik wel het gevoel, om onduidelijkheid te voorkomen en om met name dat sensatieverhaal te weerleggen: laten we een verklaring geven.”

En daarmee was de kous af, dachten ze. Dat bleek echter niet zo te zijn. “Ze hebben mijn verklaring die nacht niet in volledigheid afgedrukt. Ze hebben er stukjes uit gebruikt, dat vond ik niet zo netjes.” Daarom besloot het stel om alsnog met een reactie op sociale media te komen. “Zodat in ieder geval óns verhaal ook duidelijk was. En daarmee is het voor ons ook klaar, het is een verhaal van tien jaar terug.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.