Video Alexandr riskeert zijn leven met act in ‘Britain’s Got Talent’ en choqueert de hele zaal
COS

Naast zang- en dansacts, komen ook gevaarlijke talenten aan bod in ‘Britain’s Got Talent’. Alexandr Magala zorgde voor heel wat sensatie.

Willy Sommers wenste een heel intiem afscheid van zijn moeder. Bij de dood van zijn vader in 1994 was de pers wel nog welkom, maar de zanger vond dat het geklik van de fototoestellen de sereniteit verstoorde. "Ik heb daaruit geleerd", klinkt het. “Het was heel zwaar, maar het was helemaal zoals mama het had gewild: een intieme, maar vooral bescheiden dienst. Want dat was ze zelf ook, een heel bescheiden vrouw.”

Mama Marguerite woonde tot haar laatste ziekenhuisopname twee weken geleden nog steeds thuis. Een kamer in een rusthuis zag ze lange tijd niet zitten. “Ze wilde in haar huisje blijven. Op de plek waar ze altijd met mijn pa had gewoond. Ze wenste te sterven in het huis waar ook papa is overleden. Bovendien had ze in de buurt ook nog haar sociaal leven. Ze wilde er niet weg", vertelt Willy.

Maar de laatste weken groeide ook bij Marguerite het besef dat het zo niet verder kon. "Net voor ze naar het ziekenhuis werd gebracht, was ze thuis nog maar eens gevallen en stemde ze ermee in naar een home te gaan. Mijn zus en ik zijn haar kamertje nog zelf gaan inrichten, met haar eigen meubels en foto's van onze papa. Maar ze is er helaas nooit meer geraakt."

Meer nieuws

Meer nieuws

.