Na vreselijk nieuws: Peter Gillis komt met update over zoon Mark
LHX
Na vreselijk nieuws: Peter Gillis komt met update over zoon Mark
Foto: instagram @petergillisoostappen

Peter Gillis heeft drie kinderen: Mark, Ruud en Inge. Over Mark kwam er vorige week slecht nieuws.

"In de nacht van vrijdag 28 juni op zaterdag 29 juni is Mark Gillis in kritieke toestand opgenomen op de SEH van het ziekenhuis", liet Peter Gillis vorige week weten aan RTL Boulevard. "Onder de zorg van de artsen zijn verschillende onderzoeken gestart om te achterhalen waarom Mark zo ziek is geworden."

De dag na zijn opname op de intensive care verslechterde zijn toestand zo erg dat de artsen beslisten om hem in een kunstmatige coma te brengen. Inmiddels blijkt dat het gaat om een ernstige longontsteking. "Op dit moment vecht Mark nog steeds voor zijn leven", klonk het enkele dagen geleden.

Nu laat Peter op Instagram weten hoe het gaat met zijn zoon. Die ligt, na negen dagen, nog steeds op de intensive care en vecht nog steeds voor zijn leven. Toch is er een lichtpuntje.

"De dokters en verpleegkundigen bieden uitstekende zorg. De laatste behandeling lijkt gelukkig aan te slaan en de ontstekingswaarden en koorts zijn aan het zakken."

"We zijn voor het eerst hoopvol, maar het is nog heel onzeker. Bedankt voor alle lieve berichten en de rust die ons als familie wordt gegund."

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Peter Gillis (@petergillisoostappen)

Meer nieuws

Meer nieuws

.