Martien Meiland spreekt klare taal: "Helemaal klaar mee"
LHX
Martien Meiland spreekt klare taal: "Helemaal klaar mee"
Foto: SBS Belgium

Jarenlang was Martien Meiland goed bevriend met Caroline Van Eeden. Toen de familie Meiland in Frankrijk ging wonen, verhuisde ook zij mee.

Slechts maanden na de verhuis naar het Franse kasteel liep het fout tussen Caroline en de Meilandjes. Ze vertrok meteen weer naar Nederland en sindsdien blijft er van de vriendschap niets meer over.

In de biografieën van de Meilandjes wordt Caroline steevast in een slecht daglicht gesteld. Daarom deed ze in oktober vorig jaar zelf haar verhaal in het boek 'Caroline: De verbannen huisvriendin uit Chateau Meiland'.

Dat er intussen nog niets veranderd is, blijkt ook in het nieuwste boek over de familie Meiland. In een gesprek met Shownieuws benadrukt Martien bovendien opnieuw dat een verzoening er niet in zit.

"Ik was heel erg teleurgesteld dat zij op een gegeven moment allerlei dingen van ons wilde. Wij hadden nooit toegezegd en zij bleef maar doordrammen...", klaagt hij. 

Hij vertelt ook dat, toen de familie weer naar Nederland verhuisde, Erica Meiland aan hem voorstelde om weer contact te zoeken met Caroline. Toen  ze de emails van Caroline zagen, veranderden ze echter weer van gedachten. Naar eigen zeggen is Martien er op dit moment "helemaal klaar mee".

Meer nieuws

Meer nieuws

.