Lonkt carrièreswitch voor Douwe Bob? Zanger doet markante uitspraak: “Ik wil ons land verdedigen!”
ASX
Lonkt carrièreswitch voor Douwe Bob? Zanger doet markante uitspraak: “Ik wil ons land verdedigen!”
Foto: Instagram @douwebob

Het gaat beter dan ooit met Douwe Bob. De Nederlandse zanger is sinds begin dit jaar helemaal back in business. Douwe bracht in januari een nieuw album uit en schitterde de afgelopen weken op de ‘Holland Zingt Hazes’-concertreeks.

Een groot contrast met de beelden die we eind vorig jaar van de zanger te zien kregen. Douwe kampte met een serieus alcoholprobleem en verbleef eind vorig jaar een tijdje in een Thaise afkickkliniek.

“Ik heb de alcohol helemaal afgezworen”, vertelde de zanger aan het dagblad De Telegraaf. “Je moet dingen durven opgeven om er beter van te worden”, aldus de voormalige Songfestivalkandidaat.

De discipline die de zanger aan de dag legt, zouden volgens hem goed van pas komen als het land ooit verdedigd moet worden. Douwe Bob volgt de actualiteit op de voet en liet zich ontvallen bereid te zijn in het leger te gaan indien nodig.

"Ik durf wel met enige zekerheid te zeggen dat als oorlog de grens over zou gaan, ik ons land wel zou willen verdedigen", vertelt de zanger aan ANP. "Ik geloof in het verdedigen van ons vaderland en onze familie."

Meer nieuws

Meer nieuws

.