Enorme pech voor André Hazes
LHX
Enorme pech voor André Hazes
Foto: Photonews

André Hazes is het gewoon om altijd overal met de auto naartoe te gaan. De voorbije dagen gooide hij het over een andere boeg.

In zijn Instagramverhaal vertelt André Hazes dat Monique Westenberg en hun zoontje Dré vinden dat hij vaker dan nodig de auto neemt. "Mijn lieftallige vrouw en haar zoon – ook mijn zoon – willen mij al jaren overtuigen om met de fiets te gaan", begint hij.

"Nu hebben ze me zover gekregen: ik ben gisteren voor het eerst op dat ding gestapt." Met succes, blijkbaar. Toen hij en Monique dinsdagavond uit eten gingen in het dorp, besloten ze om de fiets te nemen. 

Dat avontuur liep echter niet af zoals gehoopt. "En nu heb ik dus dit. Let op het volgende filmpje", klinkt het. In het filmpje in kwestie, dat opgenomen is van in het restaurant, is een hevige regenvlaag te zien. Het water stroomt door de straten. "Fuck my life", stelt André vast.

Even later komt hij met een update: ze hebben de rit naar huis overleefd. "We zijn thuis", laat hij weten. "Schat, we gaan nu tien jaar met elkaar," richt hij zich vervolgens tot Monique, "maar ik heb je nog nooit zo nat gezien."

Meer nieuws

Meer nieuws

.