Emma Heesters heeft iets heftigs op te biechten
LHX
Emma Heesters heeft iets heftigs op te biechten
Foto: Photonews

Emma Heesters is een Nederlandse zangeres, maar is ook in Vlaanderen niet onbekend. Dat komt onder meer door haar duetten met Metejoor, Regi en Maksim Stojanac.

De fans van Emma Heesters kunnen deze dagen weer aan hun trekken komen. Ze heeft een nieuwe single uitgebracht, 'Haat me'.

Het nummer heeft een erg persoonlijke betekenis, en ze schrikt er niet voor terug om die te delen. "Ik denk dat ik nog nooit zo persoonlijk ben geweest, maar ik vind wel dat jullie moeten weten waar het over gaat", begint ze in een filmpje op TikTok.

(Lees verder onder de post.)

    Dit bericht op Instagram bekijken           

Een bericht gedeeld door Emma Heesters (@emmaheesters)

'Haat me' gaat over een relatie uit het verleden, waarin ze best vaak is vreemdgegaan. "Ik haat dat stuk van mezelf zo erg, dat ik dat ooit heb gedaan. Als ik zie hoe ik nu in het leven sta, snap ik niet eens hoe het in me opkwam", vertelt ze.

"Iemand uitleggen dat je heel goed snapt dat diegene je haat, gaat natuurlijk niks oplossen. Maar het kan wel closure geven. En dat heb ik gedaan."

Hoewel ze absoluut niet trots is op wat ze gedaan heeft, wordt ze gesteund door haar fans. "Iedereen maakt fouten, ik ben trots dat je dit durft te delen", reageren die. "Dapper dat je het durft te delen, het maakt de tekst alleen maar puurder." "Respect dat je dat zelf zegt."

@emmaheesters

❤️

♬ Haat Me - Sped Up - Emma Heesters

Meer nieuws

Meer nieuws

.