Bange tijden voor Monique Westenberg: "Kwaadaardige tumor"
LHX
Bange tijden voor Monique Westenberg: "Kwaadaardige tumor"
Foto: Instagram @moniquenoell

Monique Westenberg is een ontzettend grote dierenvriend. Ze heeft zelf enkele honden.

In haar Instagramverhaal deelt Monique Westenberg slecht nieuws: haar hond Gioia is ziek. "Een paar weken geleden postte ik dat ik bij de dierenarts was voor een check-up omdat ik bobbeltjes voelde", vertelt ze.

"Ik heb een seniorenbloedtest laten doen, daar kwam niets uit. Maar een paar dagen later werd ik gebeld dat er kwaadaardige cellen zijn gevonden. Gioia heeft dus een kwaadaardige tumor in haar buik."

"Die moet verwijderd worden, en dan kunnen we zien of het gradatie 1, 2 of 3 is. Van daaruit kan er een behandelplan gemaakt worden."

Eigenlijk stond de operatie vorige week donderdag gepland, maar Monique heeft hem geannuleerd. Het was namelijk een dierenarts die de operatie zou uitvoeren, maar zij wil liever naar een specialist. "De dierenarts kan de tumor niet helemaal verwijderen, want die zit vast aan haar buikwand. Een specialist kan dat wel."

Afgelopen dinsdag had Gioia een echo. Daaruit bleek dat er geen uitzaaiingen zijn. "Dus na tweeënhalve week eindelijk antwoord en ontlading", aldus een emotionele Monique. 

"Ik heb echt heel veel stress gehad de afgelopen weken. De tumor kan goed verwijderd worden en mogelijk zonder consequenties, daar ben ik echt blij om."

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door 𝙼𝚘𝚗𝚒𝚀𝚞𝚎 𝙽𝚘𝚎̈𝚕 (@moniquenoell)

Meer nieuws

Meer nieuws

.