André Hazes teleurgesteld in zus Roxeanne: “Ik had het heel graag gewild”
ASX
André Hazes teleurgesteld in zus Roxeanne: “Ik had het heel graag gewild”
Foto: Photonews

In Amsterdam konden fans van wijlen André Hazes dit weekend hun hartje ophalen. Heel wat bekende Nederlandse zangers brachten een ode aan de betreurde zanger tijdens de inmiddels twaalfde editie van ‘Holland Zingt Hazes’.

Onder meer Jeroen van der Boom, Frans Bauer en Douwe Bob zingen dit én komend weekend de longen uit het lijf met de smartlappen van de Amsterdamse zanger. Wie uiteraard, voor de elfde keer intussen, ook van de partij is, is zoon André Hazes.

“Ik vind de muziek van mijn vader zingen sowieso heel leuk, daarom houd ik het zo lang vol. Het is leuk dat elke keer andere artiesten meedoen. Dat houdt het heel fris”, klinkt het op Nederlandse televisie.

Grote afwezige tijdens de shows is Roxeanne, de dochter van André en Rachel Hazes. Een teleurstelling voor broer André, die zijn zus er graag had bij gewild. “Maar ik hoop vooral dat ze keuzes maakt die haar gelukkig maken en dat ze daarachter staat”, lezen we op Shownieuws.

Ook volgend weekend vindt de ‘Hazes Zingt Holland’-gekte opnieuw plaats. Voor wie er dit jaar niet kan bij zijn is er alvast fantastisch nieuws. De organisatie maakte bekend dat er ook in 2025 een editie zal plaatsvinden.

Meer nieuws

Meer nieuws

.