Interview Zwangere Kato Callebaut en Tom Dice hakken belangrijke knoop door over baby: "Hebben een naam"
PMN
Zwangere Kato Callebaut en Tom Dice hakken belangrijke knoop door over baby: "Hebben een naam"
Foto: Photo News

‘The Starlings’ oftewel Kato Callebaut en Tom Dice zijn zalig zwanger. Nog steeds zijn ze aan het optreden en ze zijn ook nog eens genomineerd voor ‘Zomerhit’ 2023 samen met Ozark Henry met hun nummer ‘Under Your Spell’.

Kato Callebaut is zwanger. Ze deelde er al verschillende foto's van op haar Instagram. Het valt telkens op hoe ze straalt.

De zwangerschap van Kato verloopt bijzonder goed. "Ik heb heel veel geluk, ik heb geen last en ik voel me nog altijd hetzelfde. Ook met het zingen is er voorlopig nog geen verschil, dus ik ben heel blij en gelukkig", vertelt ze aan Showbizz24 tijdens een 'Zomerhit' opname.


 

Kennen Kato en Tom al het geslacht? “Wij weten al wel of het een jongen of een meisje wordt, maar we gaan het niet verklappen. Ik denk dat het ook niet zo belangrijk is.” 

Het koppel heeft ook al een naam in gedachte. “We hebben ook al een naam, maar  die gaan we nog niet delen.”

Als man is een zwangerschap ook speciaal. Wij vroegen hoe Tom de zwangerschap beleeft. “Ik beleef de zwangerschap even hard, ik ben ook even hard aan het genieten. Als alles goed gaat met Kato, gaat ook alles goed met mij.” 

“Als Kato gelukkig is, dan straalt dat ook af op mij. We zijn de voorbereidingen aan het treffen voor de komst van de baby en daarna begint het pas natuurlijk.”

The Starlings en Ozark Henry zullen met 'Under Your Spell' te zien zijn in de uitzending van 'Zomerhit' op zaterdag 22 juli om 20.45 uur, op VRT 1 en VRT MAX.

Meer nieuws

Meer nieuws

.