Zwangere Hanne Verbruggen laat van zich horen tijdens eerste K3-show zonder haar
COS
Zwangere Hanne Verbruggen laat van zich horen tijdens eerste K3-show zonder haar
Foto: Instagram @hannecarry__

Hanne Verbruggen van K3 heeft van de dokter te horen gekregen dat ze niet meer mag optreden tot de komst van haar kindje. Bij Studio 100 vonden ze een verrassende oplossing voor de geplande 'Kom Erbij'-shows.

De komende weken kregen de Nederlandse fans naast Julia Boschman en Marthe De Pillecyn 'K2 zoekt K3'-finaliste Diede van den Heuvel op het podium te zien. Tijdens de eerste show in Groningen kregen de K3-fans Hanne wel heel even te zien. Ze had namelijk een videoboodschap opgenomen.

"Zoals jullie weten ben ik in verwachting van een klein wondertje en daar ben ik heel blij mee, maar ik heb van de dokter te horen gekregen dat ik niet meer op het podium mag staan. Uiteraard vind ik dat zelf superjammer, want ik had vandaag heel graag met jullie willen zingen en dansen", zegt Hanne in een filmpje van K3 Highlights.

"Gelukkig is er een oplossing die ik samen met Julia en Marthe heb verzonnen. Niemand minder dan Diede gaat ervoor zorgen dat de show toch kan doorgaan. Ik hoop dat ik jullie binnenkort zelf weer in de theaters mag begroeten, maar vandaag hoop ik vooral dat jullie heel hard gaan genieten van de show met deze toppertjes."

https://www.instagram.com/reel/CkkwqiiozZl/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.