Zus van Metejoor heeft eerste single uit: Ze heeft opvallend nieuws voor hem
PMN
Zus van Metejoor heeft eerste single uit: Ze heeft opvallend nieuws voor hem
Foto: VTM

Na Metejoor is nu ook zijn zus Lisa Van Rossem aan een solocarrière begonnen. Onder LEEZ heeft ze met ‘Who Will Be There’ een eerste nummer uit.

Lisa zagen we al verschillende keren op tv. Zo was ze er onder meer bij tijdens de deelname van broer Joris aan ‘Liefde Voor Muziek’.

Lisa nam in 2016 ook deel aan ‘The Voice’. Dat ze nu een eerste single uitbrengt hoeft dan ook niet te verwonderen.

Lisa zien we ook als haar broer op het podium staat. Ze doet daar de backingvocals.

De zangeres spreekt daar nu duidelijke taal over in Het Nieuwsblad. “Mensen denken vaak dat ik dat niet leuk vond, maar dat was niet het geval.”

“De voorbije jaren keek ik vanaf de zijlijn toe, naast Joris als backing vocal bij Metejoor. Ik doe alle shows mee en daarom was er geen jaloezie.”

De voorbije jaren keek ik vanaf de zijlijn toe, naast Joris als backing vocal bij Metejoor. Ik doe alle shows mee en daarom was er geen jaloezie

Lisa combineert alles nog met een job bij een transportbedrijf. “Ik nam vakantie om op te treden en schroefde mijn werkuren terug. Op dit ogenblik werk ik drie vijfde.”

“De combinatie werd al pittiger, maar ik wist wat ik kon verwachten. Joris had destijds ook een job als leerlingenbegeleider die hij moest combineren met optredens.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.