Zorgen Pat Krimson en Loredana De Amicis voor verbazende primeur tijdens 'Tien Om Te Zien'?
COS

Op maandag 25 juli stonden de eerste opnames van 'Tien Om Te Zien' gepland. De eerste aflevering mogen we zondag 31 juli verwachten.

Maandag mochten al een heleboel grote namen het podium betreden. Onder meer Pommelien Thijs, Regi Penxten & Emma Heesters, CAMILLE, Niels Destadsbader en Belle Perez kwamen een nummer zingen.

Ook Jérémie Makiese, ​Metejoor & Snelle, ​Bart Kaëll, ​Berre en Sam Gooris waren van de partij. Vanda Vanda maakte een gelegenheidscomeback en Pat Krimson & Loredana De Amicis van 2 Fabiola brachten een gloednieuw nummer.

Pat en Loredana deden dat wel op een erg bijzondere manier. "Sorry, hè. Het is niet de bedoeling dat je dat mag zien. Maar allee, een sneak peek", horen we Pat backstage zeggen. Vervolgens zien we Pat in kostuum en Loredana in een witte bruidsjurk het podium opwandelen.

Het koppel gaf eerder aan pas in het najaar van 2023 in het huwelijksbootje te zullen stappen. Doen Pat en Loredana het onwaarschijnlijke en trouwen ze op het 'Tien Om Te Zien'-podium? Of krijgen we hier gewoon een voorproefje van hun nakende huwelijk?

Meer nieuws

Meer nieuws

.