Zorgen om Marthe De Pillecyn van K3 nemen toe: "Je merkt dat ze het steeds zwaarder krijgt"
COS
Zorgen om Marthe De Pillecyn van K3 nemen toe: "Je merkt dat ze het steeds zwaarder krijgt"
Foto: Instagram @marthedep

De meisjes van K3 hebben hun nieuwe zomersingle uitgebracht. 'Fata Morgana' werd afgelopen weekend meteen opgenomen in de setlist tijdens de shows in Oostende.

Op filmpjes van de shows in Oostende zien we dat Marthe De Pillecyn nog steeds met een kniebrace op het podium staat. Die draagt ze al sinds de shows in Antwerpen van midden april. Marthe probeert de knie zo weinig mogelijk te belasten, maar met de K3-dansjes is dat vaak onvermijdelijk.

Na een maand lijkt er nog steeds geen beterschap, integendeel. Ook de fans hebben het maar al te goed in de gaten. "Heb het vermoeden dat Marthe steeds erger last heeft van d'r knie als ik filmpjes zie", klinkt het ongerust op Twitter.

"Ja, dat gevoel heb ik ook. Echt zielig. Je ziet ook gewoon dat het dansen steeds minder goed gaat", merkt een fan op, die fysiotherapie studeert. "Wat belangrijk is, is dat ze rust en normale beweging heeft om te kunnen herstellen."

"Ik vind dat ze Marthe wat rust moeten gunnen voor haar knie, je merkt dat ze het steeds zwaarder krijgt en ik maak me zorgen. Verder is ze een echte doorzetter", lezen we ook op de K3 Confessions-pagina.

Met nog een heleboel 'Vleugels'-shows in Nederland en België, de Late Night Shows en zo'n 30 zomeroptredens lijkt rust voor het K3'tje jammer genoeg nog veraf. 

https://twitter.com/RobienJansen/status/1659634603206778882

Meer nieuws

Meer nieuws

.