Zien Zo vertederend! K3'tjes Marthe De Pillecyn en Julia Boschman ontmoeten baby Julien voor het eerst
COS
Zo vertederend! K3'tjes Marthe De Pillecyn en Julia Boschman ontmoeten baby Julien voor het eerst
Foto: VTM

De K3-familie is sinds 14 november een klein beetje groter. Hanne Verbruggen beviel namelijk van haar eerste kindje: een zoontje dat de naam Julien kreeg.

Hanne Verbruggen kondigde in juni het heugelijke nieuws zelf aan: ze zou in het najaar voor het eerst mama worden. Een beetje vroeger dan verwacht kwam kleine Julien ter wereld.

In de aflevering van 'K3, één jaar later' op zaterdag 17 december krijgen Julia Boschman en Marthe De Pillecyn een telefoontje van hun K3-collega. Ze ligt in het ziekenhuis en is net bevallen van Julien.

Julia en Marthe gunnen Hanne en Jorn even wat tijd met hun zoontje, maar staan te springen wanneer ze eindelijk op huisbezoek mogen komen. "Willen jullie hem zien?", vraagt een enthousiaste Hanne.

"Dat is precies een pop", roept een vertederde Marthe. "Da's echt een poppetje." "Ik kan daar zelf ook nog uren naar kijken", zegt Hanne. "Wat een mooie baby", vindt Julia.

"Dit gaat echt huilen worden", klinkt het op sociale media. "Ik pak mijn zakdoekjes dan al klaar", zegt nog een fan. "Ontroerend mooi", vindt nog een K3-fan.

Meer nieuws

Meer nieuws

.