'Zo reageerde Julia Boschmans vriend Ben op Metejoor-geruchten'
COS
'Zo reageerde Julia Boschmans vriend Ben op Metejoor-geruchten'
Foto: Instagram @benbroek_

Julia Boschman staat nu al meer dan een jaar in de spotlights. In september van 2021 leerden we de Nederlandse blondine kennen in 'K2 zoekt K3'.

Amper zeven maanden was Julia Boschman bij K3 toen ze in aanraking kwam met de minder fraaie kant van haar bekendheid. De Nederlandse werd het slachtoffer van kwalijke roddels.

Yvonne Coldeweijer beweerde afgelopen zomer dat Julia een affaire zou hebben gehad met zanger Metejoor. Voor Julia was dat niet makkelijk om te lezen, maar ook voor haar familie en vriend Ben, met wie ze bijna vier jaar samen is, was het slikken.

"Tuurlijk is dat vervelend, maar zij hebben nooit aan mij getwijfeld", benadrukt Julia in Dag Allemaal. Bij haar K3-collega's en Studio 100 kon ze op veel steun rekenen. "Dus ik vond het niet zo erg. Oké, er wordt over gebabbeld, maar het is ook weer snel overgewaaid."

Julia zegt niet veel last te hebben gehad van de situatie. "Ik kan wel wat hebben, zoiets maakt je alleen maar sterker. En eigenlijk heb ik lak aan die roddels. Dat komt ook door de mensen rondom mij die mij steunen", aldus Julia.

Meer nieuws

Meer nieuws

.